Alles over een gezond gebit

Mondzorg in uw zorgverzekering 

Een gezond gebit | Vergoedingen

Is een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel? Moet je echt flossen? En wanneer ga je voor het eerst met je kindje naar de tandarts? U leest er hier alles over.

Een regelmatig bezoek aan de tandarts hoort ook bij goede mondzorg. Bent u bij de tandarts geweest? Dan wilt u natuurlijk graag weten wat u vergoed krijgt. De Basisverzekering vergoedt vooral tandartskosten voor verzekerden tot 18 jaar. Kosten voor orthodontie vallen daar niet onder. Tandartskosten voor volwassenen, of orthodontie voor kinderen worden vergoed vanuit onze aanvullende tandartsverzekeringen. Op uw polis kunt u zien hoe u verzekerd bent.

Naar de tandartsverzekeringen

"Bah groente!" Iedere ouder herkent dit

"Keet Smakelijk is gemaakt met oprecht en aanstekelijk enthousiasme vanuit de overtuiging dat het belangrijk is om ál onze kinderen gezond te laten eten."

"Je moet ze geen groente verkopen, maar een goed verhaal.”

Laura Emmelkamp en Scato van Opstall hebben Keet Smakelijk opgericht

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.