Zorg voor leefkracht

Leefkracht is de positieve kracht van het leven, of u nou ziek bent of gezond. Menzis zet zich in om de leefkracht van ieder mens te versterken.

Zo staan we voor u klaar met vergoedingen van zorg en tips en adviezen voor een gezonde leefstijl. Bekijk wat leefkracht voor anderen betekent en wat zij eraan doen om hun leefkracht te versterken.

Zorg voor leefkracht

Vergoeding van goede zorg

Als verzekerde van Menzis mag u rekenen op goede en betrouwbare zorg. Vanuit uw Basisverzekering of aanvullende verzekering bent u goed verzekerd en kunt u altijd terecht bij een zorgaanbieder bij u in de buurt. In sommige gevallen krijgt u vergoeding voor een gezondheidscursus, leefstijladvies, dieetadvisering, een gesprek met een diĆ«tist of een stoppen met roken programma. Of misschien komt u wel in aanmerking voor de gecombineerde leefstijlinterventie. Menzis biedt op allerlei manieren hulp bij uw streven naar leefkracht.
Werken aan uw leefkracht? Dit krijgt u vergoed

Hulp bij vinden van goede zorg

Als verzekerde van Menzis kunt u altijd terecht bij een zorgaanbieder bij u in de buurt. Maar u mag rekenen op meer. Bekijk hier welke hulp en services we bieden.

Vind zorg in de buurt

Leefkracht voor een gezondere leefstijl

Gezonder leven is soms moeilijk. Hoe te beginnen en waar kunt u terecht? Deze tips en adviezen helpen u wellicht. Ook ontdekt u wat u vergoed krijgt en waar u terecht kunt voor het gezonde steuntje in de rug. 

Liever persoonlijk advies?

Wilt u een luisterend oor? Iemand die samen met u kijkt naar het totaalplaatje van uw leefstijl en met u meedenkt over de beste aanpak? Krijg gratis en persoonlijk advies van een Menzis Leefkrachtadviseur.

  • Zoekt naar geschikte hulp in uw buurt
  • 30 minuten telefonisch advies, gratis
  • Speciaal voor u als Menzis-verzekerde

Maak een afspraak